I n f o r m a c i ó n s o c i o s

Avantatges de ser soci/sòcia:

  1. Cada dia 25 del mes rebrà un correu electrònic, amb la selecció de vins del proper mes. Tindrà fins dia 5 per decidir si vol el lot del mes o no, i comunicar-nos-ho si no el vol. De dia 6 al dia 15 es repartirà el lot de vins i el dia 15 es farà el cobrament, domiciliat si és el cas.
  2. No suposa una quota fixa. Si un mes no li interessa la selecció de vins, just ha d’ anul·lar la comanda per telèfon, correu electrònic, sms, whatsapp, etc… sempre dins els dies hàbils (de dia 25 a dia 5). L’ anul·lació s’ha de fer, tenint en compte que com a mínim s’han d’acceptar 4 lots per any.
  3. Podrà beneficiar-se de preus especials en els lots i per la compra d’altres vins a Distribucions 5 Caixes i Mitja.
  4. Podrà assistir gratuïtament a esdeveniments, visites a cellers, degustacions i tasts que organitzi directament l’equip de 5 Caixes i Mitja.
  5. Rebrà els vins a la direcció que ens indiqui al formulari sense un cost addicional.
  6. Coneixerà més el món del vi, gràcies a les fitxes tècniques i de tast i altre informació que rebrà mensualment, a més d’altre informació interessant i puntual que li puguem enviar.
  7. Els membres que ja siguin del club i ens portin un nou soci/sòcia, rebràn un obsequi de dues ampolles especials.

Pots donar-te d’alta com a soci a través del formulari.

Pots consultar les condicions d’ús i més informació fent click en el següent enllaç: condicions legals Club de Vins

Salut i bon vi!

Ser soci/sòcia del Club de Vins 5 Caixes i Mitja és ideal per les persones aficionades al món del vi i que gaudeixen d’aquest art tan expressiu i, a la vegada, tan gastronòmic.

En aquest espai gaudiràs d’avantatges especials i exclusius per els socis/sòcies i podràs compartir la teva afició.

12 vegades a l’any, rebràs a la direcció que ens indiquis, una selecció de 6 botelles (2+2+2), procedents de diferents regions vinícoles d’Espanya, el·laborades pels millors cellers, i escollides personalment per l’equip de 5 Caixes i Mitja.